Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707177701 / +36707177701

Nem ugyetlen csaló megmondom őszintén. Jofogason hirdetett termek miatt irt smst. Kuldott egy email cimet mire irjak neki mert kell neki a cucc. Irtam. Viszont emailban Angolul kommunikalt. Ez egy kicsit gyanus volt, de végülis miert ne, szlávos neve volt gondoltam simán lehet valami tót atyafi is, en is szoktam cseszlovak jofogáson vásárolni es en is angolul írok ilyenkor. Meg alkudozni is akart, ami szinten hitelessé tette. Viszont az gyanús volt hogy se paypall se semmi igazolás plusz képek a termékről kb három levelvaltas után mar akart utalni. En meg adjam meg neki a címem a bankszamlaszamom utal, es küld futárt. Nem is kicsi összegről van szó úgyhogy ami tul szépnek latszik hogy igaz legyen az általában nem igaz. Aztán rákerestem erre a számra, es ez jött ki. Mondtam neki adja meg a sajat számát küldjön képet magáról meg a szemely igazolvanyaról akkor adok adatokat. Ezután eltűnt a figura. Szóval amúgy ügyes jo trükk szerencsére nem jött be neki de szerintem ezzel meg lehet szivatni embereket.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.