Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06206680000 / +36206680000

Főleg az első hozzászólónak üzenem: Az a baj hogy általában az otp fiókban sem tudnak a többi részlegről szinte semmit. Már többször érdeklődtem a fiókokban is bizonyos dolgok után, hogy pl miért küldtek egy bizonyos a levelet, mi az értelme, miért hívtak, stb. Nem kaptam elfogadható válaszokat. Nem tudta megmondani a fiókban a hölgy, hogy mit jelent a levél, csak azt hajtogatta hogy nem kell ezzel foglalkoznom. A levél tele volt N/A értékekkel :). Katasztrófa az egész otp ahogy van, de sajnos sok másik bank is. Amikor hitelt vennél fel, vagy lekötést ajánlanak, akkor nagyon kedvesek, de ha neked van kérdésed vagy problémád, akkor...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.