Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616961441 / +3616961441

Társadalom Kutató Kft. közvélemény kutatás, kérdezni akarnak tőled valamit vagy a nálad személyesen járt kérdezőjüket ellenőrzik. De más számról is hívhatnak és az sem kizárt, hogy más cég is használhatja ezt a telefonszámot. Vissza hívni nem tudod, mert ez egy call center telefonszáma. Normális call center ilyenkor be olvas egy tájékoztató szöveget, hogy ki csodák és milyen másik telefon számon tudod elérni őket, ha te akarsz beszélni velük, de sajnos ez nem az. Az hogy nem szól bele senki, az azért van, mert a hívásokat egy számítógép vezérli és gyakran nem a legjobban. Téged felhív, felveszed, de a call centerben ülő embernek, akinek azt a feladatot szánták, hogy beszéljen veled, még nem kapcsolta oda a gép a vonalat, mire meg megteszi, vagy te vagy ő leteszi. Nem szándékosan szívóznak, de a dologért felelőst szemlátomást nem izgatja, hogy rendbe tegye a call centerüket.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.