Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613666000 / +3613666000

Megbízható szám, nem kamu, nem adathalász! OTP Kártya Helpdesk. Amúgy rajta van mindne OTP bankkártyán, az más kérdés hogy olyan apró betűkkel, hogy alig olvasható. Lézetik 20/30/70-es előhívóval is. Fura időpontban, késő este, kaptam én is SMS-t az OTP SMS küldő számról miszerint felfüggesztették az xxyy számú kártyámat és hívjam ezt a számot vagy fáradjak be bankfiókba. Mivel nem volt ilyen végű bankkártyám ezért nem is foglalkoztam tovább az ügyggel. Másnap hívott egy hölgy a +3613666091-as számról hogy a bankkátyámmal kapcsolatban hív amiről kaptam SMS-t. De nem volt hajlandó részleteket elrulni, még a bankkártya utolsó 4 szmámjegyét sem ami az SMS-ben volt, csak ha beazonosítom magam. Elküldtem a sunyiba. Közben kiderült, hogy a virtuális web-kártyámról volt szó és felhívtam az OTP oladlán lévő számot +3613666666. Megtudtam, hogy gyanús 0 Ft-os tranzakciót észlet a rendszer EU-n kívülről (UK) és emiatt függesztette fel amutomatikusan a kártyát. Valószínüleg ellopták a kártya adatokat és tesztelték,

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.