Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613237536 / +3613237536

MPLPP vállalatnak hívja magát. Édesapám szeretett volna egy készítményt, de gyanús volt, h semmit sem találtam róluk, se cégnév, se telephely, semmi, ezért telefonáltam. Mikor feltettem a kérdéseimet, még neki állt feljebb, minősíthetetlen, sértegető hangnemben beszélt, h talán meg kellene tanulnom kezelni az internetet, és biztosan nagyon ráérek, ha van kedvem telefonálgatni. Kamu cég, kamu termékekkel. Írtam nekik e-mailt, hogy ne hívjanak fel, és várom a cég pontos nevét, hogy a cégjegyzékben utána nézhessek, és kizárólag írásban, az e-mail címemre várom a választ, de azóta is hívogatnak, minden számot tiltok, mert többről is zaklatnának.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.