Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614088090 / +3614088090

CSALÁS - ÁTVERÉS !!! Sajnos én is belefutottam naivságomban, pedig mindig nagyon óvatos voltam - Facebook hirdetésre reagálva hívtak fel és sikeresen rábeszéltek egy cannabis oil capsulára. A második munkanapon már meg is érkezett, de nem a megrendelt termék volt a csomagban. Tegnap telefonon egyeztettem ezen a számon - elmagyarázták hogyan küldjem vissza Bulgáriába. Az lett gyanús, hogy a csomagot egy nagytarcsai címről küldték - ahol még épületek sincsennek a googlemapson. Ma már nem érhetőek el telefonon és amelyikről először hívtak, az egy magánemberé - aki semmit sem tud erről. A belfasti cég létezik, de nincs a honlapjukon egyik termék sem ... Szóval ÁTVERÉS az egész ... ekkora összeggel nem foglalkozik a rendőrség ...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.