Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100073 / +3615100073

A telefonalo holgy allitasa szerint az MVM Next-tol hivott. Elsore nem mondta meg pontosan mi celbol, adategyeztetest akart. A lakcimem es e-mail cimem tudta, kerdezte helyesek-e. Ezt kovetoen mar tolem varta volna, hogy a szuletesi adataimat megadjam. Jeleztem, hogy nem tudhatom biztosan honnan telefonal, ezert ezt kihagynam, erre megertoen jelezte, hogy nyugodtan ellenorizzem le a telefonszamot amirol hiv. Mikor rakerdeztem megis mi lenne a hivasanak a tenyleges oka, azt mondta, hogy adategyeztetes es valami MVM-es applikaciohoz szukseges regisztracios link kikuldese. Kerdeztem, hogy ez nekem miert is kellene, mikor atalanydijaskent a Dijneten keresztul zokkenomentesen intezem a dolgot (itt feleslegesen adtam ki magamrol infot), erre a erdemi valasz nem erkezett, csak hivatkozas a rezsicsokkentes-csokkentes hatasaira. Utana eleg gyorsan arra terelte a szot, hogy ha meggondolnam magam hivjam oket nyugodtan, es bemondott egy MVM-hez kotheto telefonszamot ami barmilyen elohivoval hivhato: 474-9999. Ezt csak egy MVM-es adatkezelesi dokumentumon talaltam, a tenyleges kozponti szam: 474-9999. Nem volt meggyozo, hajlok arra, hogy ha nem is atveres vagy csalo, de valami felesleges marketing celu adatgyujtes lehet a hatterben. RED FLAG

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.