Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100073 / +3615100073

MVM-Next megbízásából hívott, az MVM cégcsoport változásai miatt (összeolvadt valaki valakivel, már nem emlékszem) az adatkezelési hozzájárulásomat kellett megerősíttetnie. Valóban elkérte a "név, szül. hely, idő és anyja neve" mágikus négyesét (hogy tényleg én vagyok-e), utána visszaolvasta az általam az MVM számára korábban megadott kapcsolattartási adatokat. Hozzájárulást kért, hogy egyéb platformokon elérjenek (WA, Viber, stb), illetve, hogy hozzájárulok-e, hogy a cégcsoport telemarketingje profilozzon (nem); ezzel vége is volt a hívásnak. Szerintem ártalmatlan. (Egyik hsz. kutyaugatásról írt - igen, HO-ban vannak, internetes hívásokat bonyolítanak otthonról.)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.