Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707009627 / +36707009627

Csaló sms Egy nap alatt 3 sms feltöltő kártyás telefonra, és még arra sem figyeltek, hogy a 3 összeg egyezzen... A vodafone nem tesz semmit? Az ügyfélszolgálat elérhetetlen normális módon.. Ez nem egy színvonalas szolgáltató ezek szerint. Lehet, hogy olyan szolgáltatót kell választanunk, aki képes kezelni a problémákat és fel sem merül a lehetősége annak, hogy a szolgáltató miatt károsodhasson az ügyfél anyagilag (sok embernél a stresszről nem is beszélve... Hogy tervezi a Vodafone kártalanítani azt a kártyás mobillal rendelkező gyereket, akinek valamelyik szülője lekever egy maflást lendületből, mert azt hiszi, hogy a gyerek rendelt valamit? Ezek után nem hiszünk a bizalmas , felelősségteljes adatkezelésben sem! Ha ehhez és a helyadatokhoz ilyen lazán hozzáférnek, akkor mihez nem? Esetleg várjuk a betörőket, ha elmegyünk nyaralni és ők felkeresik a lakást, mert a "vodás telók" nincsenek otthon..Kicsit primitív , kezdő és egyáltalán nem felelős céghez méltó , professzionális ügyintézéstől messze álló, ahogy erről a "vállalatcsoport" semmi érdemi fejlődést nem tud felmutatni ebben az irányban. Rólunk már lassan vérképet is kérnek, de visszafele 2%-ot sem tudni a hibátlan belső sikerességükről. Legalább a saját számáról (tehát a tömegesen elküldött sms-ekről)kellene tudnia. Ja,: a bejelentések 90%-a nem érkezik be, mert nem lehet az ügyfélszolgálatot felhívni, ahol egyébként villámgyorsan átképzett egyetemisták próbálnak "terelgetni"a megoldás felé.. Az eredmény: Vodás ügyfélszolgálat konvergál a Ryanair hasonló gittegyletével. Még szerencse, hogy ha sikerül velük beszélni, nem valami tamillal kevert angol nyelvű kiszervezett problémamegoldó van a vonal túloldalán.)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.