Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612091156 / +3612091156

Az OTP ügyintézőjeként mutattkozott be a hívó, sorolta a szokásos a beszélgetésről hangfelvétel készül stb szöveget. Azt mondta hogy gyanús kártya tranzakció törént a kártyámmal és hogy erősítsem meg hogy én használtam-e kártyát. Megerősítettem hogy nem én használtam és egyébként nem is vagyok OTP ügyfél. Nem kértek semmilyen bankszámla adatot, pin kódot stb de azért rákérdeztek hogy mekkora összeg van a számlámom. Ez már eleve gyanús volt illetve az is hogy honnan tudták a telefonszámomat azért felhívtam a valódi számlavezető bankom helpdeskjét hogy bejelentsem a hívást . Elmondtam minden olyan részletet a számlavezető bankom ügyintézőjének amire csak emlékeztem és ezek alapján ő megerősítette hogy ez nagy valószínűséggel adathalász hívás volt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.