Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000330 / +36209000330

Olvasom itt a bejegyzéseket, s találtam egyet, nem tudom minek jött ide, illetve rájöttem, de majd a végén. Ezek a bejegyzések mind egy-egy embernek a problémáját jelzik, megoldást keresve. Ez normális, mert jelzik egymásnak az állást, és információkat osztanak meg egymással, azért mert jól át vannak verve, és az igazságérzetük ezt diktálja, hogy annak érvény szerezzenek! Majd 2022.05.20.-án megérkezik DR VALAKI SENKI Professzor ÚR, aki pár sorban szakértői értékelést tart, mert ő a valaki. Azt sem tudja miről van szó, de tudományosan megmagyarázza. Pedig nem kérdezte senki. A sok sértett ügyében egy szó segitség, információ nem keletkezik. Vádolja, sértegeti az embereket, tudományos rendre utasitó kis világában, elmondja, hogy ki hol internetezik, merre menjen vagy ne menjen, kiosztja a maga igazságát, majd a végén még. Utasitgat, mint a nagyok, /látjátok nem csak különb és okos vagyok nálatok/hanem emberiebb is, na akkor ezt meg azt meg amazt tiltsd le. Aztán jól viselkedjetek , mert ha megint baj lesz jövök. Szerintem akkor jöjjön, ha ő lesz bajban s akkor majd megtudja azt amit a Járda szigeteki Egyetemen nem mondtak el neki. ÚGYHOGY egyes pistike ülj le. Ha valamihez nem értesz, nincs meg minden információd, akkor ne itélkezz mások felett. Ez a fajta féle az, aki mások szorult helyzetén kárörvend, okoskodik, majd jó magyar hazafiként jól bele is rug. Szokták mondani, ha nem tudsz segiteni, maradj csöndben, azzal többet érünk. Ez az én jól megmondom, csak az a gond itt az embereket ez nem érdekli!!! Ne félj, ebben az életben beléd is fognak még nagyot. Tudod az élet ilyen. Szégyeld magad!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.