Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203353355 / +36203353355

Az előbb hívott ez a szám. OTPs-nek adta ki magát a hölgy és még azonosító számot is mondott. Jelezte , hogy két tranzakció indult egy bizonyos úr részére, ismerem-e, én voltam-e? Mikor mondtam, hogy semmi közöm az OTP-hez, azt felelte,hogy nem is én vagyok az OTP-s, hanem akinek indították az utalást. Honnan? Milyen banktól indítottak utalást? Kíváncsi lettem volna, hogy tényleg tudja-e melyik banknál vagyok? Csak még azt is hozzátettem, hogy ne haragudjon egyáltalán nem értem mit mond, pedig én is pénzügyi területen dolgozom. Na, erre gyorsan bontotta a vonalat, úgyhogy egyértelmű, hogy nem becsületes szándékú!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.