Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100073 / +3615100073

Adategyeztetés Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. szerződött partnere, az EX-ID Zrt. személyes felkeresés formájában adategyeztetési feladatokat lát el az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. felhasználói/díjfizetői körében, volt ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfelek körében is. Az EX-ID Zrt. munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal és meghatalmazással igazolják, hogy jogosultak a feladat elvégzésére. Kérés esetén az MVM Next ügyfélszolgálata is rendelkezésre áll az EX-ID munkatársainak azonosításában. Az adategyeztetési eljárás célja az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által vezetett felhasználói/díjfizetői nyilvántartás karbantartása, pontosítása, valamint az esetleges hibás adatok korrigálása. Az egyeztetett adatok köre a felhasználó/díjfizető személyes adatainak és elérhetőségeinek egyeztetésére is kiterjed (telefonszám, e-mail-cím), amelyek az MVM-vállalatok szolgáltatásaival összefüggő kapcsolattartáshoz és azonosításhoz szükségesek. Az adategyeztetési eljárást partnerünk a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság határozatai alapján, valamint a hatályos Üzletszabályzatunkban – amely honlapunkon (http://www.mvmnext.hu/Adatvedelem/Tajekoztatok) elérhető – foglaltaknak megfelelően, a mindenkori adatvédelmi jogszabályoknak eleget téve folytatja.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.