Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06307454410 / +36307454410

Engem is most hívtak, tudta a nevemet is a hölgyike. Aztán elmondta, hogy egy személyre szóló ajánlat miatt keres, ha van 7-8 percem, elmondta,hogy rögzítik a hívást, majd kérdezte az adataimat, mint pl. Szül. Hely és idő, anyja leánykori neve. Kérdezte, hogy hány számlám van az Otpnél, mennyi a hitelkeretem, van e lekötött pénz a nevemen, illetve hogy a számláim felett csak én rendelkezem e. Aztán miután válaszoltam minden ilyen alap kérdésre, mondta hogy a beazonosítás nem sikerült, ha legközelebb OTP bankban járok, mindenképp említsem meg nekik, hogy ez történt, hogy ki lehessen deríteni hol csúszott el a dolog. Aztán szép napot kívánt és ennyi.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.