Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995005 / +3619995005

Kb. két hete hív, napi egyszer-kétszer mindig alkalmatlan időben, Ma végre fel tudtam venni. Ha jól értettem Perfekt Kft. (vagy hasonló), aki az EON megbízásából telefonált és az apósomat kereste. Mivel nem én voltam akit keresett (mondjuk mondhattam volna hogy én vagyok), ezért felvilágosítást sem volt hajlandó adni, hogy miért keresi, de erősködött, hogy adjak elérhetőséget. Nyilván ha nem mondja meg miért keresi én nem fogom bemondásra odaadni neki a számot. Amúgy nem véletlenül az én számom van apóshoz bejegyezve az EON-nál. Automata hív és és ha felvettem akkor odakapcsol egy szabad callcentereshez, ami nem mindig sikerül rögtön, ezért van a telefon tárcsahang a hívás fogadása után, nem azért mert „lopnak”. És amikor beleszólsz azt még nem feltétlen hallja a túloldalon lévő ezért van a hallgatás a vonal másik végén. Rá kell szólni hogy ott vagy, és meg fog szólalni :) Remélem tudtam segíteni. dajo.hu

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.