Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06307719643 / +36307719643

Történetem Úgy kezdődött, hogy tegnap reggel kaptam egy sms-t melyben közölték, a nap folyamán csomagom érkezik. Mivel csomagot nem vártam, felhívtam a megadott számot, egy csomagszállító vette fel de közölte, nála nincs nevemre szóló csomag. Gondoltam itt vége a történetnek, de tévedtem. Dél előtt ugyan erről a számról azt az értesítést kaptam, hogy a csomagom néhány perc múlva érkezik. Mivel több mint egy óra múlva se érkezett, felhívtam a számot, ahol ugyan az a szállító vette fel akivel reggel is beszéltem. Határozottan állította, hogy Ő nem hívott. Más elfoglaltságom miatt a kutatást elnapolom mára, de csodák csodája, reggelre a tegnapi sms nyomtalanul eltünt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.