Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203353355 / +36203353355

OTP-snek adta ki magát, aki azt állította hogy az OTP-n keresztül fogtak el két nagyobb összegű utalást. Mikor közöltem hogy nem OTP-s vagyok, elmagyarázta, hogy csak rajtuk keresztül ment, de ha megmondom melyik banknál vagyok, akkor átadják az ügyemet. Mondtam hogy OK, K&H. Lerakta a telefont, megnéztem a netbankon, természetesen semmilyen gyanús utalás nem indult, de 2 percen belül egy hasonló hangú nő de más számról, kb. ugyanazzal a szöveggel, csak már K&H-s alkalmazottként próbált minél többet megtudni arról hogy mennyi pénz van a számlámon és hogy ez most egy SOS helyzet, lehet hogy 300 ezer forintom is odalesz, nyilván gyorsan kell cselekedni, ez nem játék.... CSALÓK!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.