Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Sziasztok. Sajnos én is beleugrottam a kedvezőnek tűnő ajánlatba. A facebookon regisztráltam, néhány óra múlva hívott egy kedves hangú hölgy. Az angolt választottam a kedvezményes, 80%-os támogatással. A második nyelvet ajándékba kaptam. Két nap múlva örömmel vettem át a futártól a kódokat, akinek bankkártyával fizettem. Az öröm nem tartott sokáig, mert kb. másfél órás keresés után sem tudtam belépni, mert nem volt hová. Akkor elkezdtem gyanakodni, keresgélni, és rátaláltam ezekre a hozzászólásokra. Az egyik hozzászóló beírt egy linket, amit kimásoltam. Itt létre tudtam hozni a fiókot. Sajnos a tananyag minősége hagy kívánnivalót maga után.Pl. egy mondat: "Nem akarjuk, hogy kedveli magát itt." Telefonról is megpróbáltam, azonban használhatatlan volt. Nem cserélte a képek felett a szavakat. Magyarról nem fordította angolra a kártyákon lévő mondatokat, szavakat. A megadott e-mail címre küldtem egy reklamáló levelet. Jeleztem,hogy szeretnék élni a törvényben meghatározott 14 napos elállási jogommal. Megadtam a bankszámlaszámot, amire visszautalhatják a pénzt. Tegnapi hívásomat nem fogadták, de ma reggel sikerült beszélnem egy hölggyel, aki azt mondta, hogy sajnálja, hogy nem vagyok megelégedve a tananyaggal, de természetesen visszautalják a pénzt. Engem erről a számról hívtak, és én is ezt hívtam: 061/445-0058 Írok, ha megtörténik.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.