Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614450058 / +3614450058

Javaslom mindenkinek, hogy nézze meg, milyen bejegyzések szerepelnek a 0618001351-es telefonszám alatt. Egy hölggyel beszélgettem, aki nagyon rutinosan ugyanazt elmondja, amit levélben ki küld a nyelvtanulással kapcsolatban. Gondolom telefonszámot váltottak. DTMO KFT szerepel a levélben. Ezt is elég beírni a keresőbe, hogy találj hozzászólásokat. A telefonos hölgy nagyon meg tud vezetni! Az ő fia is ezzel a módszerrel tudott le nyelvvvizsgázni, a buszon telefonról tanult, mert összeveszett a nyelvtanárnővel... Valaki kérdezze meg, hogy hol lakik! Bekopogtatunk hozzá két renfőrrel karonfogva?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.