Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303866250 / +36303866250

A telefonszám eredetileg a feleségemé volt. 2022 09. 02.-án délután felhívta egy hölgy, aki az OTP alkalmazottjaként mutatkozott be. Arról volt szó, hogy egy nagyösszegű utalást akarnak jóváhagyatni Mészáros Gábor számlájára, és hogy valószínűleg adathalászat áldozatai lettünk. Nyilván kamu volt, és ezzel le is tette a telefont. Ezután felhívtuk az OTP-t, és közölték hogy tudnak erről a dologról, stb. Másnap szombaton, rengetegen hívták a feleségem idegen számokról. Mindenki arra hivatkozott hogy erről a számról keresték. A végén már annyira tarthatatlan volt a dolog, hogy a Telekomnál 10ezer forintért számot cseréltettünk, és kértünk egy hívásrészletezőt, amivel igazolni tudjuk, hogy mi semmilyen idegen számra nem kezdeményeztünk hívást. A több mint 10 évig használt telefonszámot egyszerűen ellopták.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.