Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100073 / +3615100073

Most hívott ezen a számom engem is egy idős hangú nő, minden adatomról kikérdezett, illetve tudta a lakcímemet, de kérdezte az anyám nevét és a születési adataimat. Segítséget ajánlott fel az MVM nevében, és csak a beszélgetés legvégén árulta el, tul.képp. mi lenne az a segítség. Ekkor derült ki, hogy ők a konvektorok fűtési korszerűsítéséhez, ill. ezáltal a gáz-fogyasztás csökkentéséhez akartak segítséget adni. Én botor fejjel naivul elhittem, hogy ez egy komoly és ártatlan hívás. Fel sem merült bennem a rossz szándék a személyes adataim kinyerésére irányulóan. Aki a régi, becsületes társadalomban nőtt fel, az könnyen áldozatául esik ennek a - és itt nem akarok csúnya kifejezést használni - .... társadalomnak, annak erkölcstelen, átverős, szélhámos, köntörfalazott szándékú embereinek. Fel sem merült bennem, hogy ez nem "igazi" hívás. A lányom emiatt gondnokság alá akarna helyezni, holott ezt az egész beteg társadalmat kellene gondnokság alá venni a vezetőjével együtt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.