Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614452162 / +3614452162

Én befizettem egy "webinar-univerze" oktató csomagra, ahol az volt az ígéret, hogy ennek a keretében kapok egy "STELLAR " bitcoin csomagot is. Azóta rendszeresen kapok e-mailk-et hogy még fizessek 2.-3. csomagra és akkor 150 ezer meg annak többszörösét írják majd jóvá a számlámon. 21 munkanap az állítólagos idő, amikor a "pénztárcámban" jóváírják a befizetett összeget. Jelenleg 35. munkanapnál tartunk, sehol semmi. Kétszer írtam már a megadott címre kifogásolva a történteket. Válasz: 48 órán belül Yourdigitalcase csapata felveszi velem a kapcsolatot (munkanapokon). Úgy tűnik "nincs" munkanap. Ezzel szemben jönnek a kéretlen levelek, hogy fizessek elő további 2.,3.,4., csomagra, mert majd milyen jól járok. És jönnek a kéretlen telefonok "professzor xy"-tól. És nagyon úgy tűnik a korábban megadott telefonszám nagyon hasonlít egy automatikus ügyfélszolgálat telefonszámára +36 14450808 ahonnan az eredeti megkeresés érkezett! Az utolsó levelemben felhívtam a figyelmüket, hogy az az erős gyanúm, hogy egy internetes átverésről van szó és amennyiben záros határidőn belül nem rendezik, hogy a "tárcámba" kerüljön a pénzt helyettesítő bitcoin, büntető feljelentést teszek ellenük. A válasz a szokásos: "Tájékoztatjuk, hogy ügyét továbbítottuk megerősítésre. 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a következő címre: "forms.hu@yourdigitalcase.com" Mivel ez már a sokadik 48 óra, amennyiben ez most lejár, megteszem a feljelentést! Azért írtam ilyen részletesen, hogy fontolja meg mindenki, aki bekerül ebbe a "hajóba"!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.