Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0694334572 / +3694334572

Nálam tegnap volt egy hölgy.Vérnyomás beállító karórát,és lézeres készüléket hozott!!Az ajándék egy üveg növény táp,egy mágneses nyaklánc,és a 100 ezres nyaralási utalvány.Ezt akkor lehet beváltani,ha a cég vissza igazolta a megrendelést!!! Ezert a két kamu cuccért,500 ezer Ft "kicsi"túlzás!! Így verték át az anyukámat több százezres rendeléssel!!A netten ugyanezeket pár ezerért meglehet venni!!! Logikusan,a hatásuk pedig 0 nulla!!Megjegyzem,a lézeres akupunkturás ízét....pár éve,a Józsefvárosi piacon megvettem,1200ft-ért!!!!Vigyázzatok,átverés az egész,én tudatosan engedtem hogy jöjjön el!Az ajándékra voltam kíváncsi!!!A hölgy szerint,a bemutatók 90%-ban sikeresek!!!Ha ez igaz,elég nagy baj!!!Akinek tudjátok,adjátok tovább!!!Nálunk már az anyu lakására jelzálogot tettek!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.