Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06317821383 / +36317821383

Kérdésemre, hogy milyen cégtől hívnak, nem árulták el. Annyit mondtak, hogy "prevenciós központból", később "vitalitás" központnak nevezték. Szív és érrendszeri betegségek megelőzésére szolgáló módszer igénybevételére invitáltak. A módszer állítólag norvég kutatáson alapul és nagyon hatásos. Egy konzultációra hívtak, amelyen teljes vérképet is csinálnának. A módszer igénybevételéért fizetni kell, de nem árulták el, hogy mennyit. A szolgáltatást nem kértem és amikor a szolgáltató cég nevéről érdeklődtem, akkor letették a telefont. Felháborítónak tartom, hogy egyes cégek titkos telefonszám mögé bújva, nevüket és így az "arcukat" nem vállalva valamilyen lista alapján bárkit felhívnak. Kérdéses még, hogy a listát legálisan vagy nem legálisan szerezték? Milyen dolog az, hogy egy cég titkos telefonszámról folytat marketing tevékenységet? Véleményem szerint a cégek és a marketing szolgáltatást végző szolgáltatók telefonszámainak törvényileg szabályozottan nyilvánosnak kellene lenni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.