Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06307454494 / +36307454494

Felhívtam az OTP 06 1 366-6666-os telefonszámát (6-os és utána 9-es menüpont, vagy fordítva (már nem emlékszem)) és a telefonos ügyintéző megerősítette, hogy valóban az OTP-hez tartozó telefonszámról van szó és előírás, hogy a beszélgetés kezdetekor beazonosítsák az ügyfelet. Nyilván nem a bankszámla száma, bankkártya száma, CVC kód, stb. alapján, (ezeket ugye sosem adjuk meg telefonon, vagy e-mailen keresztül) hanem a név, születési hely, idő, anyja neve adatok alapján. A hívónak biztosnak kell lennie abban, hogy valóban az "igazi" hívottal beszél, hiszen például egy céges mobiltelefon esetén már nem biztos, hogy azt az "eredeti" (értsd az OTP által nyilvántartott) személy használja.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.