Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614088090 / +3614088090

Sajnos, én is bedőltem a csalóknak. Vettem tőlük cannabis Oil ( BG ), amelyet hibásan küldték, megkértem hogy cseréljék, mert az Ő hibájuk volt. Megkértek, hogy küldjem vissza és majd vissza cserélik és visszatérítik a posta költségemet. A számlán az eladó : Personal products & services, az eladó székhelye : Suite 5 21 Botanic Avenue, Belfast, Northern Ireland , BT7 1JJ. A teher feladójának a címe: 8 Iliensko shousse str. Sofia, 120 Bulgaria. Június óta nem kaptam a jogos postai visszatérétest. Hiába írtam nekik több emailt, nem is beszélve a számtalan telefon hívást.Most próbálok érvényesítani a jogos követelésemet a Fogyasztói HATÓSÁGON KERESZTUL.Vigyazzon mindenki, ha nem akar poru járni. A.Mohammed, Debrecen.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.