Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555486 / +36305555486

A Jófogás hirdetésünkön keresztül kezdett el levelezni velünk egy Horváth Adrienn Márta névvel regisztrált felhasználó, aki mindenáron futárral kért egy nagyméretű tárgyat (kizárólag személyes átadással hirdettük). Felajánlotta, hogy ő majd leszervezi a futárszoltálatot, kérte a címet és a telefonszámot. Már az üzenetváltás alkalmával voltak kételyeink....de mivel feltöltős mobilt használunk a Jófogás fiókhoz, azon nem aggódtunk, hogy az előfizetés terhére garázdálkodnak. Ahogy megadtuk a mobilszámot, jött is egy sms ezzel a szöveggel: A terméket megvásárolták. Podwierdzenie: https://tinyurl.com/yamma8pr Egyértelműen NEM kattintunk ilyen hülyeségre, mert minden szempontból jól látható, mekkora kamu zsiványság! A Jófogásnak azonnal jeleztük, hogy a fent említett nevű felhasználó csaló, elküldtük az üzenetváltásról készült képernyőfotót.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.