Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703642566 / +36703642566

2022.09.13 4 percig beszéltünk. Szerintem én rekord vagyok. Nekem Bálint Zsolt volt az akinek utaltam állítólag. Kérdezték hogy meg van -e fizikailag a kártya. Mondom a kezemben van. Erre kérdezte hogy nem kaptam SMS-t az utalásról? Mondom nem. Erre Igen mert most tatják vissza az utalást. Nekem akcentusa volt a férfinek. Biztos nem Pesti. Még azt is megmerem kockáztatni, hogy nem Magyarországi... No nekem ott tette le a telefont mikor azt mondtam, hogy én nem adok meg semmit, mert akár lehet ön is a csaló. Tehát nem adok meg semmilyen adatot. Erre tette rám. A telefonszáma meg SKYPE vagy Viber előfizetéses szám lehet...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.