Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06706533449 / +36706533449

Felhívott egy irritálóan idegesítő hangú nő (óvodások amikor kórusban mondanak verset, még az is természetesebben hangzik XD), és azt mondta, hogy az OTP-től keres, mert feltörték a bankszámlaszámomat. Pár infót mondott a "gyanús tranzakcióról", ami miatt hívott (azzal jött, hogy valami Mészáros Nemtudomki vett le egy nagyobb összeget a számlámról, és kérdezte, hogy én ismerem-e az illetőt), majd megkérdezte, hogy hajlandó vagyok-e együttműködni abban, hogy segítsen megoldani ezt a problémát. Mondtam neki, hogy kösz, de random telefonálóval nem működök együtt, majd én utánajárok ennek. (Természetesen senki nem nyúlt a számlámhoz.) Be se fejeztem a mondatot, ő közben köszönés nélkül lecsapta a telefont. Nem lehet ezeket a szemeteket feljelenteni valahol?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.