Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614242242 / +3614242242

Engem is most hívtak. CSALÓK!!! +36 70 321 4252-ről érkezett egy hívás. Bemutatkozott a hölgy névvel és egy semmit nem mondó azonosító számmal. Közölte hogy OTP banktól van és egy XY nevre az ügyfélkörükben érkezett egy sürgősségi átutalási megbízás két nagyobb összeggel a számlámról és hogy ismerem-e a személyt és én igényeltem-e a megbízást. Mituán közöltem hogy nem, biztosított hogy továbbítja az ügyet a CIB Banknak és fel fognak keresni. Gyanusan gyorsan 1,5 perc múlva jött a hívás erről a +36 1 4242242 számról. Ugyanaz a hang ugyanazt a bemutatkozó szöveget bemondva (név és azonosító) közölte hogy CIB banktól van és megkapták a kivizsgálási kérelmet az OTPtől. Miután mondtam hogy nem én igényeltem átutalást és a Mobilbankban sem látszódik tranzakció, elkezdett kérdezősködni hogy hol használom a kártyám, milyen adatokat szoktam beadni vásárlásoknál és hogy mekkora az utolsó összeg emlékezetem szerint a számlámon. Ekkor közöltem hogy ezt az infót nem adom ki és felhívnám a CIB bankot. Ekkor rám csapta a telefont.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.