Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615500734 / +3615500734

Ingyenes arckezelest ajanlanak mindenfele kotelezettseg nelkul. Legalabbis a telefonban ezt adjak elo. Agressziv es ertetlen a telefonalo holgy alapjaraton. Ha megjelensz, jon a feketeleves, mert rad akar beszelni kb. 500'.000 ft erteku cuccot, petsze azt megelozoen vagy egy oran at, kulonfele, magukat szakembernek mondo egyenek nezegetik az arcodat es probaljak beledbeszelni, hogy jujjjjjderosssz az allapotod! Egyik arcfeledre rakennek valamit es utana probaljak magyarazni, hogy jujjjj micsoda csodat tett az a kence ugye te is latod a kulonbseget?! Aki nem akarja elrontani a napjat, ne is vegye fel a telefont!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.