Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304041542 / +36304041542

Telefonos ügynök, a Telekom számára hajt föl ügyfeleket, hogy kössenek szerződést komplett telekomos csomagra. Nem a Telekom alkalmazottja, csak jutalékot kap. 2 hónap alatt 26 hívás érkezett, ebből kettőt felvettem. Az ajánlata drágább volt, mint amit most fizetek, ezért időt kértem, hogy a Telekom üzletben átnézhessem a részleteket. Ott kiderült, hogy egy ezressel még drágább az ajánlat, csak az ügynök nem tájékoztatott elég pontosan. Mégis ragaszkodik hozzá, hogy telefonon kössek szerződést, ami után senki semmilyen garanciát, felelősséget nem vállal majd. Nem szeretem az ilyen nyomásgyakorláson alapuló kereskedelmi gyakorlatot. A Telekom meg letagadja, hogy ilyen ügynököket alkalmazna, de akkor milyen jutalékot kap az ügynök? Sumákolás felsőfokon. Nem kell felvenni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.