Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704283340 / +36704283340

Én csak meglepetten olvasom a pozitív véleményeket, erről a vállalkozásról és Balázsról.... Édesanyám tegnap volt a párjával ingyenes felmérésen, ahol bár nem állíthatnak fel orvosi diagnózist és a bármilyen egészségügyi feltétel és tapasztalat sem szükséges a munkavégzéshez, alapos egészségügyi kikérdezés után közölte vele kedves Balázs, hogy az értelmi szinje egy 5-6 éves gyerek szintjére fog lemenni és nem sokáig fog élni és persze azonnali megoldást javasolt! Először egy nem részletezett 490.000 forintos kezelést ajánlott, majd mivel nincs 80 éves Anyukám, 390.000 forintos, majd mivel kevés a nyugdíja és "miért kell ezt megbeszélni a gyerekkel" csak 290.000 forintos ajánlattal állt elő. Azonnal vegye meg ő és a párja is, de esetleges visszaszólásra telefonszámot nem tud adni mert tele van időponttal. Mikor fél óra intenzív rábeszélés után sem jött össze az üzlet, idegesen összegyűrte a papírt amire 6x felírta az összegeket és, hogy bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni. Kedves Balázs, értem én, hogy eladás után van bónusza, de szégyellje magát a modoráért! Ha valóban segíteni szeretnének súlyos esetben sem mondana olyan véleményt, amit egy orvos sem tesz! Ön pedig nyilván nem az! Minimum orvosi vizsgálatot javasolna és mellékesen az Önök kezelését! Anyukám tegnap óta ezen gondolkozik, teljesen maga alatt van alig aludt és már minden megfordult a fejében! Ön egy gerinctelen üzletkötő, nulla segítő szándékkal és empátiával!!! Semmi mást nem kívánok Önnek, csak, hogy hasonlókkal sodorja szembe az élet!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.