Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203353355 / +36203353355

Nálam is OTP-s volt az első telefonáló hölgy, de ami furcsa lett az egészben, hogy a K&H-s telecenteres telefonszámon keresett. Mészáros Dávid felé ment volna az utalás állítása szerint kétszer is. Miután jeleztem felé, hogy nincs az OTP-nél számlám és sajnos megmondtam, hogy a K&H-nál van, így leraktuk, majd később ugyanarról a számról egy másik hölgy hívott. Vele odáig jutottunk, hogy az egyenlegemre kérdezett rá -ami egyébként nem lett volna elég a két utaláshoz sem-, s miután megtudta, hogy mennyi lehet rajta, szétkapcsolt.. Adathalászok, semmilyen személyes adatot nem szabad senkinek sem kiadni, bármilyen meggyőző. Itt is mondta mindkét hölgy a nevét, azonosító számát, ami hivatalosabbá tette az egészet.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.