Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

+36 1 445 0232 Ezen a telefonszámon kerestek meg miután kitöltöttem az űrlapot amit én is egy netes hírdetésben láttam. Nem tudtam felvenni így kétszer is visszahívtam őket nehogy lecsússzak az ajánlatról. ???? Másodjára már egy idős gyanúsan érces hangú nő vette fel a telefont. A szöveget nagyon hihetően előadta de gyanúsan félénk is volt. Nem volt szimpatikus hogy online tananyagot akartak küldeni és hogy futárt akart azonnal küldeni a lakásomra hogy fizessek. Mikor mondtam hogy még átgondolom gyanúsan győzködni kezdett, hogy lehet legközelebb már nem fog fennállni az ajánlat. Hálistennek volt annyi lélekjelenlétem, hogy annyit mondjak még átgondolom. Utólag a párommal utánaolvastunk itt, egyértelmű csalás. Mindenki legyen óvatos!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.