Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0652314252 / +3652314252

Most hívtak! Elég profin volt összerakva, mert mire mondtam, hogy nem OTP-s vagyok, hanem MKB-s, átadta az "ügyet" és tényleg MKB jelent meg hívásazonosítóként. Itt már egy butahangú hölgy jelentkezett adatkezelési szabályzat elfogadással stb.. Megkérte, hogy a sípszó után a nevemet és kártyaszámomat mondjam be, valamint azt, hogy felfüggesztem. Ezután a további kártyaadataimat kérte, amit nem datam meg. Egy idő után bontotta a avonalat. Amúgy a háttérben callcenteres csevegés hallatszott. Sajnos elég meggyőző volt. Képzelem, ahogy ezek egymás mellett ülnek, jelre megy a callcenter csevej indítása felvételről, illetve a hívásazonosítók kiválasztása, szépen a legördülő banknevek listájából. :) Majd egymásnak jeleznek, hogy bontsd a vonalat Ronáldó...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.