Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616961441 / +3616961441

Percekkel ezelőtt kaptam egy telefont erről egy számról. A hölgy elmondta hogy a Társadalomkutató intézettől hív, és szeretné ha válaszolnék néhány kérdésre - belementem. Biztosított róla, hogy a válaszokat anonim módon fogják kezelni és csak az intézet munkatársai fognak hozzáférni. Két kérdést tett fel: - 40 év alatti vagyok-e - Budapestről, vagy Pest megyéből telefonálok-e Ezt követően kapkodva elmondta, hogy a beszélgetésről felvétel készül amit 30 napig tárolnak. Mindkettő kérdésre választ adtam, amelyeket gyanúsak kitűnő örömmel fogadott. Előbbit elmondása alapján azért, mert 40 év felettiek esetében irrelevánsak a válaszok. Utóbbinál azért, mert azon területekről nem gyűjthet adatot. Harmadik kérdésképp megkérdezte, melyik évben születtem. Erre a választ illedelmesen megtagadtam, miszerint ezt már személyes adatnak minősítem. Erre az addig elbűvölő nő felkapta a vizet, és feldúltan igyekezett leteremteni, hogy ez nem számít személyes adatnak mert sokan születtek abban az évben és nem alkalmas azonosításra - majd indulatokkal fűtve duzzogott, hogy bezzeg milyen segítőkész voltam az elején még. Sietve igyekezett letenni a telefont, de még előtte gyorsan elmondtam: "ezúton igénylem, hogy adatbázisukból töröljék az adataim amihez jogszabályban rögzített jogom van". Tett egy gyors megjegyzést, majd lecsapta a telefont.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.