Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616961441 / +3616961441

Szeptember 28-án kaptam hívást erről a számról.Nem szoktam ismeretlen számot felvenni, de láttam, hogy ez Budapesti hívás. Társadalomkutató Intézet. Csak annyit tudott elmondani, hogy feltenne pár kérdést. Nem volt rá lehetősége, mert bontottam a hívást, és blokkoltam a számot. A mobilszámom ugyanis titkos, a szerződésem szerint semmilyen marketing és közvéleménykutatás, stb céljára nem adható ki. Itt azonban nem csak a mobilszolgáltatóm hibázott. Meggyőződésem, hogy pontosan tudták milyen számot szereztek meg, hiszen név szerint kerestek. Amíg ők állami cégként tesznek az én jogaimra, addig én is teszek az ő munkájukra.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.