Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619994774 / +3619994774

Erről a számról 2022.10.04-én 11 óra 44 perckor hívott egy női hang. Azt mondta, hogy az EON-tól keres. Az elején teljesen hivatalosnak tűnt, elmondta pl. a szokásos hivatalos szöveget, hogy a telefonbeszélgetést rögzítik, meg még mondott egy hosszú hívás-azonosító számot is. Kicsit furcsa volt a kiejtése. Megkérdezte, hogy rendben fizetem-e az EON-os számláimat, mert a jól fizető ügyfeleknek van egy kedvező ajánlatuk, valami egészségügyi szolgáltatás. Mondtam, hogy nekem nem kell, erre letette a telefont. Furcsállom az egészet, nem gondolom, hogy az EON egészségügyi szolgáltatással foglalkozna.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.