Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Köszönöm nektek a sok infót, így nem bánja 30.000Ft-om. 21+9 egy második nyelvért. Jól meg kéne őket sz....ni vhogyan. 06/1/445-01-41 Ezt kaptam, telefonos megbeszélés után kértem imélben tájékoztatást: Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban részletes leírást küldünk az Ön által kitöltött űrlappal kapcsolatos nyelvtanfolyam finanszírozásról, és a tanfolyamról, melyet a Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia hirdetett meg. A támogatásokat a „Jobb jövő” projekt keretében ítélik oda a Fejlesztési Akadémia égisze alatt a DTMO Kft. finanszírozással 80% idegen nyelv tanulására. Tanfolyamaink az internetes platformon vannak, a hozzáférés tehát online. Az összes elektronikai eszközről elérhető, amely rendelkezik internet hozzáféréssel. A tanfolyam három szinten érhető el, és korlátlan ideig felhasználható. Vannak nyelvi játékok, interaktív képek, lektori kiejtések, multimédiás feladatok. Az alapszint magában foglalja a mindennapi életben használt általános szavakat és kifejezéseket (például személyleírás vagy a családtagokról szóló információk). Az alapszintű kurzus segít a hallgatóknak abban, hogy a mindennapi kommunikációs helyzetekben megértessék magukat, ahol csupán hétköznapi témákról történő egyszerű információcsere zajlik. A résztvevők könnyen el tudják mesélni, melyik országból jöttek, beszélni tudnak környezetükről és más, hétköznapi témákról. A második szinten lévő hallgató már érteni fog más témakörökből összeválogatott szövegeket, köztük az általa választott témakörben levő beszélgetéseket. A résztvevő spontán és folyékonyan, félreértések nélkül tud már kommunikálni a külföldiekkel folytatott beszélgetések során. A haladó szint a fent felsorolt témák kibővített változata. Ezen szint elsajátítása után a résztvevő hosszabban és mélyebben tud minden gond nélkül kommunikációt kezdeményezni az adott nyelven. Minden szint körülbelül virtuális "nyelvtanuló kártyákat" tartalmaz - rájuk klikkelve hallható a kiejtés, és kapunk mellé példamondatokat. Választható nyelv: angol, kínai, dán, francia, görög, spanyol, holland, német, norvég, svéd, portugál, orosz, lengyel, olasz, finn, héber. Az ára ennek 21.000 forint és egy második nyelvet 9900 ft ért adunk. A futárszolgálat díját a cégünk fedezi. A Fürge Futárral dolgozunk és betartjuk az összes ajánlott biztonsági előírást. Csomagjainkat és dokumentációinkat sötét és száraz helyiségekben tároljuk az Ön és mások biztonsága érdekében. A meghosszabbított szállítási idő további biztonságot jelent ami 14 nap. Amennyiben szeretné igénybe venni a kurzust, írjon nekünk erre az e-mailre válaszolva és mi felvesszük Önnel újra a kapcsolatot. Elérhetőség: kapcsolat@szemelyes-fejlodesi-kurzus-akademia.com Üdvözlettel! Ügyfélszolgálat

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.