Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433191 / +3614433191

Kérlek ezt az infót illesszétek be a hozzászólásokba, hogy mindíg látható legyen, minden bejelentőnél és ne vesszen el a kommentek közt: "A Kéretlen hívásokat itt lehet jelenteni: https://www.naih.hu/online-ugyinditas/381-vizsgalati-eljaras-kezdemenyezese-adatvedelmi-ugyben-gdpr Az infotv 6. bekezdésre hivatkozva segítséget kell kérni annak megállapítására hogy milyen jogon kezeli a hívó fél a személyes adatainkat. Ügyfélkapun csak pár perc. Ha a vizsgálat pozitív, akkor a naih eljárást fog kezdeményezni, aminek bünti lesz a vége. Engem nem érdekel hogy mit akarnak mondani. Ne hívjanak, ha nem járultam hozzá. Ehhez MINDENKINEK joga van Magyarországon, csak kevesen tudják. Kérlek jelentsétek! " Nekem Spam-nak értékelte a telefon 2022.10.06.-án 12;10 órakor

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.