Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555135 / +3617555135

Az előbb keresett egy férfi az Aegon biztositóra hivatkozva és kiegészitő biztositást ajánlott a lakásbiztositás mellé a szabadban tárolt eszközök biztositására. Tőlem is adatokat kérdezett, a nevemet tudta, de születési dátumot és anyám nevét. Már bánom, hogy megadtam, szerintem ezek benne vannak a biztositási kötvényben. De elég meggyőző volt, csak azért kérdezett rá ezekre az adatokra, hogy valóban a biztositottal beszél-e. De a kiegészitő biztositás összegét zavarosan határozta meg, havi x összeget mondott (a valódi biztositó éves dijat állapit meg), és amikor az éves dijra rákérdeztem, ott téves összeget mondott, nem a havi dij 12-szeresét. Mondtam, köszönöm, nem kérem. Aztán utólag gyanús lett és rákerestem a számra, hát szép, mondhatom jó sok hsz-t találtam. Gondolom ezek az unokázós csalók utódai. Csak tudnám, hogy a nevem és a mobilszámom honnan tudták meg?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.