Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06709041569 / +36709041569

Elsőre nekem is a Lehel útra adtak időpontot, de valami közbejött, és le kellett mondanom. A következő helyszín (09.13-án) már a Jászberényi út volt. Trükkös feljutás az x-ik emeletre, kis tárgyalóba pár perc múlva érkezika Boss piké pólós 40 körüli srác, pengén sorolja a lehetőségeket (1. ingyenes jogsegély, hogy minden adatomat töröljék mindenhonnan 2 segítenek, hogy vissza tudjak lépni a szerződésbe (amiből X összeg kifizetése után tudtam kilépni) 3 vételi ajánlatot tesznek). Az első kettő nem érdekel, a harmadikkal kapcsolatban felteszek pár kérdést, jó válaszokat kapok, a fejemben nem szólal meg piros lámpa. Azzal válunk el, hogy küldi az ajánlatot, amit én majd megmutatok az ügyvédemnek, és 30 napom van rá reagálni. Az ajánlat nem jött, Szakács Edinát többszöri próbálkozásra - inkább már csak sportból kerestem - sikerült elérnem, kérte, hogy küldjem el újra az email címem, biztosan elírás történt. :) Az ajánlat azóta is jön Az nem világos, hogy mi lett volna az az opció, amikor le tudtak volna húzni? Ha ott a helyszínen belemegyek a szerződéskötésbe? Azzal kecsegtettek, hogy a házi kasszából a kifizetnek. Nem értem az egészet...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.