Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707070627 / +36707070627

"Kedves XX" [ lánykori néven ] és nem a férjezett nevemen szólít meg, tegeződő viszonyban? Általában magázódni szokott a Vodafone. Még a férjezett, vezetéknevemet sem tudja a "Vodafone", illetve akik ezt küldték a társaság nevében? Vagy nem tudta értelmezni a "-né" asszonynévképző miatt? Kétlem, ugyanis ezen a néven van a szerződésem. Ekkorát nem tévedhetnek! Gondolom nem a Vodafone küldte. Nem szoktak a nevemen szólítani, mikor sms-t küldenek. "Kedves Ügyfelünk" a megszólítás. Van egy hasonló telefonszám, amely valóban a Vodafone sms szolgáltató tel.száma, a "06707009627", ezen az tel.számon kaptam sms-t legutóbb, az "elkészült számla összegéről", hogy a fizetési határidő mikor esedékes. "tekintse meg a MyVodafone alkalmazásba vagy az online ügyfélszolálati fiókjába belépve". Ahogy végig olvastam az eredeti sms-eket, ott is vannak ékezeti hibák.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.