Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614088090 / +3614088090

Átverés! ExoFeet Oil https://labatkef.senoritachao.com/ Mindent megígértek és elmondtak a lábgombásodás elleni szerről. Bio, természetes, nagyon hatásos. Feleségemet rábeszéltek 3-ra, mert ez a min. kúra és olcsóbb mint 3x1. 25 000.- Ft volt. A termék ami megjött 3 000.- értékű lábfrissítő olaj vegyszerekkel. Az összetevők tejesen mások mint amit telefonban ígértek. A termékleírásban nem szerepel gombásodás, csak frissítés. Feladó: YOUR BUNNY TRADE LP (HU) 2142 Nagytarcsa Nádas u. 4. Vissza akartuk adni és kértük vissza a pénzt telefonon. Azt mondták azt más részleg intézi és adtak egy e-mail címet. suport@yourbunnytrade.com Az e-mail nyomon-követésére ukrán szerver válaszolt. Hetek óta semmi nem történik. Bűnszövetkezet!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.