Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707186877 / +36707186877

Nagyon vigyázzanak! Engem most délután hívott egy hölgy a CIB bankra hivatkozva, habár furcsa lehet mondja (Ő) de elkérné összesen két személyes adatomat, mert én egy CIB-es ügyfél téves adatait kapom meg többször SMS-ben. Mikor közöltem vele, hogy én nem kapok semmilyen CIB-es SMS-ket, gyorsan azt találta ki, hogy rólam kap egy harmadik ügyfél adatokat SMS-ben, ezért lenne szüksége a személyes adataimra. Hozzátenném, hogy nem is vagyok CIB-es ügyfél!!! Mikor kértem, hogy értesítsenek hivatalosan és elköszöntem, nem akarta, hogy letegyem a telefont, de azt tettem. Utána még kétszer elkezdett hívogatni, nem vettem fel.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.