Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667295 / +3617667295

Engem Top Gainers nevében keresett egy idősebb nő és a lakásbiztosításom iránt érdeklődött olyan szöveggel, hogy tudja, hogy nemsokára évfordulóm lesz és emiatt tenne fel néhány kérdést, értékesíteni nem fog de egy kollégája fog visszahívni. A lakásbiztosításom évfordulója elmúlt, tehát maximálisan blöff volt az amire hivatkozott. Nem válaszoltam neki érdemit arra, hogy hol van a lakásbiztosításom. Ezek után közölte, hogy megérti, hogy elzárkózok a válaszadástól, de majd a kollégája pár percen belül visszahív. Ekkor közöltem vele, hogy nem szeretném, hogy bárki is visszahívjon és kértem, hogy felejtsék el a telefonszámomat.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.