Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614452162 / +3614452162

Mi is így jártunk! Az általunk megvett oktató-csomagot mi is megvettük. Utána fél évre eltűntek. Ez idő alatt lejárt a csomagunk futamideje, amiről minket nem tájékoztattak. Se telefonon, se e-mailben érdemben senkivel sem tudtunk felvilágosítást kapni. Nekünk is számtalanszor írták 48 órán belül felveszik velünk a kapcsolatot. Ez se történt meg. Visszaköveteltük volna a pénzünk (e-melek tömkelegét küldtük el) ezen válaszokat kaptuk: "Rendszerünkben van egy 11.02.2022-es keltezésű megrendelése. Tájékoztatjuk, hogy a weboldalunkon elérhető szolgáltatásnyújtási feltételeknek megfelelően a vásárlástól számított 179 napig érvényes. Ez azt jelenti, hogy 2022.08.09. napon elvesztette hozzáférését a webináriumokhoz és az ajándékokhoz, hogy a szolgáltatások megvásárlásakor jogosult legyen, ezért a megvalósítás nem lehetséges. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a következő címre: contact@yourdigitalcase.com Üdvözlettel, Team YourDigitalCase E- mail: contact@yourdigitalcase.com" Csalás az egész!!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.