Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Nekem is megérkezett tegnap a hívás, hogy az első nyelvért ennyit a másodikért annyit stb. kell fizetni! Kérdeztem, hogy többször is kerestek már? Válaszként igent kaptam. Mire én tájékoztattam a hölgyet, hogy eddig azért nem vettem fel a telefont mert folyamatosan azt írta ki, hogy "Valószínűleg spam"! A hölgy annyit mondott, hogy jó ezt ő jelzi a főnökeinek. Kedélyesen elbeszélgettünk és még nyitott is voltam rá! Megérkezett a tájékoztató email amelyben ott van a cég megnevezése. Amelyet nem találtam meg e cégjegyzékben. Hát, nálam itt meg is állt így a történet!!! Írok nekik, hogy itt a dal vége és köszönöm szépen a lehetőséget de nem kívánok vele élni!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.