Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616777341 / +3616777341

Ma engem is ért az a megtiszteltetés, hogy erről a számról hívtak. Egy idősebb hölgy beszélt, s szerinte a múlt héten kellett volna kapnom postán egy 20 000 Ft-os utalványt, mivel valamikor vásároltam a Topshopnál, így most engem sorsoltak ki. Először is mondtam, hogy nem kaptam semmit, aztán közöltem a hölggyel, hogy nem emlékszem, hogy rendeltem volna bármit is. ( Azóta eszembe jutott, hogy tavaly valóban rendeltem. ) Ezután egy gép elmondta, hogy beleegyezek-e, hogy SMS, e-mail, telefon... formájában küldhetnek hírlevelet stb. Erre "nem"-mel válaszoltam, Ekkor a hölgy rögtön megköszönte, hogy meghallgattam, s letette a telefont.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.